Filtru Avansat  

Informatii generale

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (cu TVA inclus) si sunt valabile cu conditia respectarii H.G. 1132/2008, respectiv, cu predarea bateriilor uzate, in schimbul celor noi achizitionate, catre furnizorul SORGETI S.R.L.

In cazul in care nu se preda bateria uzata in schimbul celei achizitionate se va percepe taxa de depozit, in cuantum de 10% din valoarea totala a baterie ("Sistemul "depozit" se aplică asupra preţului de vânzare de către distribuitorii de baterii şi acumulatori auto, la comercializarea către consumatorul final, reprezintă 10% din preţul de vânzare al unei baterii sau al unui acumulator auto şi este plătit odată cu achiziţionarea unei baterii sau unui acumulator auto, în cazul în care nu se predă o baterie sau un acumulator auto uzat" - extras din H.G. 1132/2008 art.7 alin.17).

 

Transportul, montarea si verificarea bateriilor sunt gratuite pentru locatiile aflate in Bucuresti si in orasele in care SC SORGETI SRL are puncte proprii de lucru (Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Targoviste).

Plata se face la livrare (in sistem ramburs).

Livrarea se face in maxim 48 de ore de la comanda lansata de dvs online sau telefonic.


Pentru informatii privind livrarea bateriei/bateriilor, ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:30 la telefon/fax: 021/232.44.61 sau e-mail: office@sorgeti.ro

Datele personale furnizate de dumneavoastra nu vor fi facute publice sau comercializate catre terte parti. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii etc.
Datele personale po fi insa transmise autoritatilor in drept, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

 

Drepturi de proprietate intelectuala

SC SORGETI SRL este detinatorul acestui site.

Textele si  imaginile din acest site sunt proprietatea SC SORGETI SRL sau a unor terti care au autorizat SC SORGETI SRL sa le utilizeze, si nu pot fi folosite fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

 

 

Informatii legale

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
1. Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora;

2. O.U.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;
3. H.G.  nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor şi acumulatorilor şi al deşeurilor de baterii şi acumulatori.

 


Datele de identificare

 SC SORGETI SRL

Str. Arhitect Ion Mincu nr.17, sector 1, Bucuresti

Telefon/fax: 021 / 232 44 61
Nr. de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/10067/2002
Cod Fiscal: 14936391