Filtru Avansat  

Baterie stationara 12V - 14 Ah

Baterie stationara 12V - 14 Ah

Baterie stationara SORGETI AGM-VRLA;

Tensiune: 12 V;

Capacitate: 14 Ah

 

 

Detalii

135,00 lei cu TVA

            Pretul acumulatorului este valabil cu respectarea H.G. 1132/2008, respectiv cu predarea bateriei uzate. In cazul in care nu se preda bateria uzata se va percepe taxa de depozit, in cuantum de 10% din valoarea totala a bateriei (conf H.G. 1132/2008 art. 7 alin. 17).

 

AGM constituie tehnologia viitorului atat in evolutia bateriilor de pornire etanse cat si a celor stationare (cu cicluri de descarcare profunda sau pentru sisteme tampon).

Aceasta tehnologie de „ultima generatie” confera siguranta, performante si durata de serviciu mult sporite fata de alte tipuri de baterii complet sigilate, inclusiv fata de tehnologia cu  „gel”.

            La bateriile total etanse AGM-VRLA, electrolitul este absorbit si imobilizat in fibra de sticla foarte fina a separatorului dintre placi. Nu este necesar silicagel. Aceasta fibra de sticla absoarbe si imobilizeaza electrolitul concomitent cu mentinerea acestuia in placi. Aceasta permite o reactie rapida intre electrolit si masa activa a placii.

Aplicatii:

UPS, EPS, sisteme tampon la intreruperile curentului electric, sisteme de control al traficului auto/feroviar/aerian, alarme si sisteme de securitate, aparatura si echipamente cu un consum mare de energie electrica, instalatii de semnalizare, iluminare de rezerva, masini de taiat iarba, masini pentru curatenie, vehicule de golf, aparatura portabila, jucarii electrice, alarme pentru incendiu, carucioare pentru handicap locomotor, echipamente medicale.

            Bateriile sunt prevazute cu:

- valva regulatoare de joasa presiune ce impiedica intrarea oxigenului atmosferic si elimina pericolul de explozie in caz de socuri electrice (supravoltari sau scurtcircuite)

- monobloc etans cu rezistenta sporita la socuri mecanice, termice sau electrice.

In plus, bateriile tip AGM pot fi (re)incarcate la aceleasi tensiuni ca si bateriile acide cu plumb clasice (de pornire); de aceea, nu este necesara modificarea sistemului de incarcare sau achizitionarea unor redresoare speciale.

  • Tensiune 12 V
  • Lungime 151
  • Capacitate (Ah) 14
  • Greutate 4.2 kg
  • Inaltime 101
  • Latime 98